Szállítás, fizetés

Kiszállítás

 

1. A kiszállítás a Szolgáltató által, hűtőautóval történik. A Szolgáltató felelősséget vállal a megrendelt termékért egészen az átvétel helyszínéig és időpontjáig, azonban a termék átvétele után a Szolgáltató nem vállal felelősséget a termék épségéért.

 

2. Kiszállítást a Szolgáltató hétfőtől vasárnapig 12:00 és 17:00 közötti időpontban vállal. Kiszállítás esetén a Megrendelő köteles a számlát teljesítés előtt minimum 48 órával rendezni személyesen abban az üzletben, ahol a rendelést leadta, illetve számla alapján teljesítés előtti átutalással (kiszállítási és kauciós díj kivételével, mely készpénzben fizetendő) az alábbi számlaszámra: 11796000-29902200.

 

A fizetés szállítónál nem lehetséges.

 

3. Kiszállítás esetén a Megrendelő köteles a következő adatokat megadni:

  • szállítási időpont (2 órás időintervallum),
  • pontos cím,
  • helyszíni átvevő neve (Meghatalmazott) valamint telefonos elérhetősége,
  • megrendelő neve, valamint telefonos elérhetősége.

 

4. A Szolgáltató kiszállítási díjai Budapest területén belül kerületenként változik.

XIII., IV. ker./ 3 000.-

XIV., XV. ker. /4 000.-

III., V., VI., VII., VIII. ker. / 5000.-

I., II., IX., X., XI., XII., XVI. Ker. / 7 000.-

XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. ker. / 9 000.-

Az árak tájékoztató jellegűek, az aktuális árról minden esetben az adott megrendeléshez kapcsolódóan kell a Megrendelőnek tájékozódnia, a Szolgáltató a változás jogát fenntartja.

Vidékre a kiszállítási díj 400.-Ft / km, mely a megadott cím alapján számítógépes térképprogrammal kerül kiszámításra és az autópálya matrica árát is tartalmazza.

 

5. Megrendelő tudomásul veszi, hogy a kaució és a kiszállítási díj fizetése csak személyesen készpénzben lehetséges, hiszen a kauciót később a Megrendelő visszakapja.

 

6. Amennyiben a termék kézbesítése a Megrendelő érdekkörében felmerülő okból (pl. a vásárlás folyamán téves szállítási adatok rendelkezésre bocsátása) vagy az előreláthatósági klauzulát [Ptk. 6:142. §] megsértő magatartása miatt késedelmet szenved, illetőleg meghiúsul, az ebből fakadó károk (többletköltségek, egyéb hátrányok) kivétel nélkül a Megrendelő terhére esnek, és a Szolgáltató ezekért sem a Megrendelő, sem pedig harmadik személy irányában nem felelős.

 

7. A Megrendelő a termék átvételének helyszínén és időpontjában köteles a küldemény tartalmát tételesen, mennyiségi szempontból egyaránt ellenőrizni, és a Szolgáltató szerződésszerű teljesítése esetén a fuvarlevelet (az átvételi elismervényt) aláírni. A szabályszerűen kiállított fuvarlevél (átvételi elismervény) az ellenkező bizonyításáig igazolja, hogy a küldemény és csomagolása az átvételkor hibátlan, valamint hiánytalan állapotban volt.

 

8. A Megrendelő az esetleges hibás teljesítés felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát (a hiányosságot) a Szolgáltatóval a honlapon, a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén közölni. Szolgáltatói hibás teljesítésnek minősül, ha a termékcsomag sérült vagy a küldemény nem a Megrendelő részéről megvásárolt termékeket tartalmazza. A hiba jelzésének késedelméből, netán elmaradásából származó károk (többletköltségek, egyéb hátrányok) megtérítésére a Megrendelő köteles.

 

Fizetési lehetőségek

 

1. személyesen átvételkor készpénzben vagy bankkártyával

2. előre utalással a megrendelés teljes értékének, de minimum 50%-ának megfizetésével

Bankkártyás fizetés esetén a Megrendelő kényelmesen és biztonságosan vásárolhat a webáruházban. A kiválasztott termék megrendelése után a Megrendelő az OTP Bank weblapjára kerül átírányításra, ahol a Bank által használt és jelenleg a legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

 

 

Cukrászdáink

Dózsa György út XIII. kerület

Dózsa György út 126 - Szabolcs u. sarok
K-V 10.00 - 19.00 Hétfőn ZÁRVA

Hollán Ernő utca XIII. kerület

Hollán Ernő u. 8 - Budai Nagy Antal u. sarok
H-V 10.00 - 20.00

Kucsma utca XIII. kerület

Kucsma u. 2 - Béke u. 121. sarok
H-P 11.00 - 20.00 Sz-V 10.00 - 20.00

Molnár Viktor utca XV. kerület

Molnár Viktor u. 90 - Drégelyvár u. sarok
H-P 11.00 - 20.00 Sz-V 10.00 - 20.00

Óbuda / Stop Shop III. kerület

Bécsi út. 136. Stop Shop
H-P 11.00 - 20.00 Sz-V 10.00 - 20.00

Páskomliget utca XV. kerület

Páskomliget u. 1. (vásárcsarnoknál)
H-V 10.00 - 19.00